Valiler DOĞAKA toplantısı için bulundu

Valiler DOĞAKA toplantısı için bulundu

Valiler DOĞAKA toplantısı için bulundu

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Osmaniye’de bulunan Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Vali Erdinç Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Valilik Şeref Defterini imzalayan Hatay Valisi Doğan ve Kahramanmaraş Valisi Coşkun, Vali Yılmaz ile makamında bir süre görüşerek, yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.
Vali Erdinç Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’a teşekkür etti.
Ziyaretin ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 95. Yönetim Kurulu Toplantısına katılmak üzere valilik makamından ayrıldılar.


Güncel 26.08.2020 11:53:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

2

Hatay'da fırtına etkili oluyor

3

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

4

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

5

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

6

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

7

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

8

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

9

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

10

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı