Van’da Akşener’e “trafik sıkıştı, gidin” isyanı

Van’da Akşener’e “trafik sıkıştı, gidin” isyanı

Van’da Akşener’e “trafik sıkıştı, gidin” isyanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Van’daki esnaf ziyareti sırasında trafik yoğunluğunun oluşması nedeniyle vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Bitlis ziyaretinin ardından Van’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kentin en işlek caddelerinden biri olan Maraş Caddesi’nde esnafla bir araya geldi. Genel Başkan Akşener, burada esnaf ve vatandaşın sorunlarını diledi.

“Bu kadar insan sizi bekliyor”
Esnaf ziyaretinin mesai saatinin bitmesine denk gelmesi nedeniyle caddede trafik yoğunluğu yaşandı. Bu sırada Akşener’e seslenen vatandaş, “Trafikte bu kadar insan sizi bekliyor, trafik sıkıştı” diye seslendi. Buna karşı Akşener’in “gidelim mi” sorusuna ise vatandaş, “Yani size zahmet” şeklinde yanıt verdi.
Diyalogun ardından bir süre daha esnaf ziyaretini gerçekleştiren Akşener, Van’dan ayrılmak üzere Ferit Melen Havalimanı’na geçti.


Güncel 28.07.2021 18:45:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu