Van’da ‘Anne-Baba Okulu’ semineri sona erdi

Van’da ‘Anne-Baba Okulu’ semineri sona erdi

Van’da ‘Anne-Baba Okulu’ semineri sona erdi

Van Büyükşehir Belediyesinin ‘Anne-Baba Okulu’ semineri sona erdi.
Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) tarafından başlatılan ve İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından desteklenen ‘Anne-Baba Okulu’ semineri ikinci gününde de ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı organizasyonunda gerçekleştirilen seminerin ikinci kısmı ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ sunumuyla başladı.
Daha sonra Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülçin Güven’in ‘Gelişimin Kilometre Taşları’ sunumu ile devam eden program, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan’ın kapanış konuşması ile devam etti.
Seminer, yapılan konuşmaların ardından anne ve babalara katılım sertifikalarının verilmesi ve çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


Güncel 23.08.2021 08:41:24 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: