Van’da LGS öncesi ’Dünya kahvaltı günü’ etkinliği

Van’da LGS öncesi ’Dünya kahvaltı günü’ etkinliği

Van’da LGS öncesi ’Dünya kahvaltı günü’ etkinliği

Van’da hizmet veren Van Düşünür Koleji tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi veliler ve öğrenciler için ’Dünya kahvaltı günü’ etkinliği düzenleyerek bir ilke imza attı.
5 Haziran ’Dünya kahvaltı günü’nün LGS Sınavı ile aynı tarihe denk gelmesi okul idaresinin böylesine güzel bir etkinlik düzenleyerek hem öğrencilerin motivasyonunu arttırmaya yönelik hem de dışarıda öğrencilerini bekleyen veliler için güzel bir etkinlik oldu.
Okul binasından bağımsız bir alanda velileri ağırlayan okul idaresi adına bilgi veren okul lise müdürü Bilen Beylik yaptığı açıklamada; "Bugün dünya kahvaltı günü ve Van ilimizin meşhur kahvaltı sofrasının ününü bilmeyen yoktur. Bu münasebetle bizlerde Van Düşünür Koleji olarak bu özel günü aynı güne denk gelen ve öğrencilerimizin geleceğini yakından ilgilendiren LGS sınavı ile denk gelmesini farklı bir etkinlik yaparak hem veliler hemde öğrencilerimiz için bir farkındalık oluşturmak istedik" dedi.
Kahvaltı günü etkinliği sonrası velilerin heyecanlı bekleyişi devam etti.


Güncel 5.06.2022 12:02:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı