VANTB ve Ziraat Bankası arasında "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü" imzalandı

VANTB ve Ziraat Bankası arasında

VANTB ve Ziraat Bankası arasında "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü" imzalandı

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer ve Ziraat Bankası Van Girişimci Şube Müdürü Emre Öztürk arasında "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü" imzalandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın tarafından imzalanan ‘Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü’ sonrasında Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer ve Ziraat Bankası Van Girişimci Şube Müdürü Emre Öztürk arasında da imzalanan protokolle borsa üyeleri ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânına kavuşacak. Protokol töreni sonrası açıklama yapan VANTB Başkanı Nayif Süer, “Projenin ana amacı, tedarikçi ve alıcıların banka üzerinde oluşturulan kapalı devre bir sisteme tanımlanarak alım-satım işlemlerinin Ziraat Bankası garantörlüğünde gerçekleştirilmesi olup, böylece tahsilat konusunda her iki tarafın da riski sıfıra indirilmektedir. Söz konusu hizmet ile Ziraat Bankası’nın üye iş yeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulacak, böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturulabileceklerdir. Üyelerimizin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreci daha rahat atlatabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Pandemi sürecinden tüm sektörler etkilendi. Bu proje ile nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacı karşılanacak, üretimde ve ticarette de devamlılık sağlamış olacak. Bankkart Başak üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır. Bu vesileyle başta Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, nezdinde projede emeği geçen herkese şahsım ve camiamız adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.


Güncel 17.12.2020 10:05:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı