Varil bomba gibi patladı: 1 yaralı

Varil bomba gibi patladı: 1 yaralı

Varil bomba gibi patladı: 1 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişinin solisyon varilini kestiği esnada, varil içinde biriken gaz nedeniyle patlama meydana geldi.
Olay, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ereğli’de bir reklam firmasında çalışan S.K, ilçede bulunan bir bar için görsel varil hazırlamak isterken boş solisyon varilini kesmeye çalıştı. Bu esnada spiral taşının aşırı ısınmasından dolayı varil içinde biriken gaz basınç nedeniyle patladı. Patlamanın şiddeti ile S.K. yaklaşık 3 metre ileriye savruldu. Olayın yaşandığı yere yakın özel hastaneden gelen sağlık çalışanları yaralının durumunu kontrol ettikten sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya müdahale etti. Hastanede çalışan bir sağlık çalışanı ise olay yerine gelen sağlık görevlilerine yaralının durumu hakkında detaylı bilgi vererek yardımcı oldu. S.K., yapılan ilk müdahalenin ardından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hemen tedavisine başlanılan yaralının genel durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan patlamanın yaşandığı yere itfaiye ekipleri ve doğal gaz ekipleri de gelerek inceleme yaptı. Ekipler yapılan incelemenin ardından olay yerinden ayrıldı. Yaşanan iş kazası ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Yurt Dünya 17.09.2021 15:19:20 0
Anahtar Kelimeler: varil bomba gibi patladı: 1 yaralı

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu