Viranşehir’de okul çevreleri temizleniyor

Viranşehir’de okul çevreleri temizleniyor

Viranşehir’de okul çevreleri temizleniyor

Viranşehir Belediyesi, okulların açılmasına kısa bir süre kala okulların çevresinde temizlik çalışmalarına başladı.
Eylül ayında açılması planlanan 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı dolayısıyla harekete geçen Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Okul çevrelerinde temizlik çalışması başlattı. Ekipler, Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılına temiz ve sağlıklı bir ortamda girmelerini sağlamak için okul bahçelerinde ve etrafında yabani otların biçilmesi, çöplerin toplanması gibi temizlik faaliyetleri yapıyor. Bahçelievler mahallesinde startı verilen okul etrafındaki temizlik çalışmaları tüm okul etraflarında da yapılacağı belirtildi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediyenin mahallelerde yaptığı temizlik çalışmalarının okul bahçelerinde de yapıldığını ifade etti.
Eylül ayında okulların açılması planlandığını söyleyen Başkan Ekinci, “Temizlik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. ‘Daha güzel ve yaşanabilir bir Viranşehir’ sloganıyla cadde ve sokaklarımızı rutin olarak temizliyoruz. Aynı şekilde okullarımızın bahçelerinde temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Okul bahçeleri ve çevresinde yapılan temizlik çalışmaları, öğrencilerimizin eğitimi, öğretimi açısından oldukça önemli. Bunun yanında motivasyonları için de önemli bir etken. Biz de Viranşehir Belediyesi olarak, eğitim öğretim sezonu öncesinde tüm okullarımızda temizlik çalışması yapacağız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz okulların çevresinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Gelen taleplere göre ekiplerimizi okullarımıza gönderiyoruz. Bunun yanı sıra bizim de tespit ettiğimiz okullar olursa bunların da temizlik işlerini yapıyoruz” dedi.


Güncel 13.08.2021 12:07:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı