Vitago, Dubai'de gerçekleşen Arab Health Fuarına katıldı

Vitago, Dubai

Vitago, Dubai'de gerçekleşen Arab Health Fuarına katıldı

İSTANBUL - Vitago, yeni ihracat fırsatları yakalamak içi Dubai'de gerçekleşen Arab Health Fuarına katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dubai ve çevre ülkelerden birçok eczacı ve sağlık profesyonelinin buluştuğu fuarda Vitago, Türkiye'nin ihracattaki hedef ülkelerine odaklanarak, Japonya'dan Güney Amerika'ya kadar geniş bir coğrafyada potansiyel alıcılar ile görüşmeler gerçekleştirdi. Vitago, bu görüşmelerle birlikte uluslararası alanda ihracat imkanlarını değerlendirme fırsatı buldu.

Fuarda, Vitago'yu, Genel Müdür Yılmaz Yaman, Genel Müdür Yardımcısı Ramis Köroğlu ile yönetim ekibinden Furkan Yaşar ve Furkan Akkuş temsil etti. Ayrıca, Dubai'deki diplomatik temsilciler ve Türkiye'den gelen resmi heyetler de Vitago standını ziyaret ederek şirketin ürün portföyünü inceledi.

Milli katılım standında yer alan Vitago, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi yetkilileri tarafından da ziyaret edildi. Türkiye'nin sağlık sektöründeki yenilikçi ürünlerini tanıtan Vitago, Türk sağlık markalarının dünya çapında rekabet gücünü artırmaya yönelik adımlar attı.

Vitago, sadece yetişkinlere değil, çocuk sağlığına da odaklanarak TRT Çocuk lisanslı çocuk vitaminlerini Orta Doğu'ya tanıttı. Rafadan Tayfa, Pırıl ve Z Takımı lisanslı çocuk grubu ürünleriyle çocuklara vitamin desteği sunan Vitago Kids, fuarda katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.



Ekonomi 2.02.2024 15:11:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

2

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

3

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

4

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

5

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

6

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

7

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

8

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

9

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

10

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi