Vural, bankamatik memuru mu?

Vural, bankamatik memuru mu?

Erzin Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Vural`ın Belediye`ye hiç uğramadan maaş alması, akıllara bu şahsın bankamatik memuru mu sorusunu getirdi.

Yaklaşık 1 yıldan bu yana Erzin Belediyesi`ne hiç uğramayan ve bu süreyi rapor alarak geçiren Başkan Yardımcısı Mehmet Vural`ın hak etmeden maaş alması tepki çekiyor.

Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek`e Erzinlileradına sormak istiyoruz. Yardımcınız Mehmet Vural`ın hiç bir iş yapmadan tüyü bitmemiş yetimlerin hakkından maaş alması nederece doğrudur. Oysaki partiniz bile böyle bir olaya kesinlikle sıcak bakmaz. Sayın Başbakan Erdoğan her zaman fakirin ve fukaranın hakkını kendi hakkından daha fazla koruyan bir devlet büyüğüdür. Sizin Erzin hakkını korumamanız anlaşılır gibi değildir. Hak etmeden bir insana para vermek ne derece doğrudur. Mehmet Vural konusunda Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek`ten geniş ve inandırıcı bir açıklama bekliyoruz.  

kaynak: www.erzinrehberi.com



Güncel 25.10.2016 05:24:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi