We-Cycle fuarı ilk 2 günde 27 ülke ve 39 ilden ziyaretçi ağırladı

We-Cycle fuarı ilk 2 günde 27 ülke ve 39 ilden ziyaretçi ağırladı

We-Cycle fuarı ilk 2 günde 27 ülke ve 39 ilden ziyaretçi ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı ilk 2 günde 27 ülke ve 39 ilden ziyaretçilerini ağırladı. Tarihi Havagazı Fabrikasında yapılan fuarın gala yemeğine katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, fuarın başarısına değinerek, “Bu gurur hepimizin. Önümüzdeki yıllarda fuarın hem sayısal hem içerik olarak büyüyeceğine hiç şüphem yok” dedi.
İzmir, sürdürülebilir ve çevre dostu bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kentte atık oluşumunun engellenmesi, azaltılması ve kaynağında dönüştürülmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı ilk 2 günü geride bıraktı.
Fuarın 2. gününde düzenlenen gala yemeğine katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, “Bugün fuarımızdaki olumlu gelişmeleri görünce umutlandım. Bir fuarın ilkini yapmak önemli. Ama ondan daha önemlisi o ilk fuara katılıp destek vermek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer adına söylemek istiyorum ki, onlar olmasaydı biz bu kadar cesaretli olamazdık. Odalarla, katılımcılarla, şirketlerle, hepimizin ortak çalışmasıyla yapıldı bu fuar. 10 yıl önce İzmir’de geri dönüşüm fuarı yapılacağına kimse inanmazdı. Bu gurur hepimizin. Önümüzdeki yıllarda fuarın hem sayısal hem içerik olarak büyüyeceğine hiç şüphem yok” şeklinde konuştu.

27 ülke ve 39 ilden ziyaret
We-Cycle Fuarı 2 günde 39 il ve 23 ülkeden ziyaretçiyi ağırladı. Atık yönetimi, geri dönüşüm ve teknolojilerine yönelik yerel yönetim ve iş dünyasından pek çok projenin tanıtıldığı fuar, sektörün geleceğine ışık tutan seminerleri, atölye ve sergileri, ikili iş görüşmeleri ile büyük ilgi gördü.



Güncel 14.05.2022 10:40:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de yeni tırmanış rotaları için çalışma başlatıldı

2

Hatay'da dağdan düşen kaya parçasının altında kalan işçi öldü

3

Antalya'daki trafik kazasında ölen anne ve kızının cenazesi Konya'da toprağa verildi

4

Limak Filarmoni Orkestrası Ankara ve İstanbul'da sahne alacak

5

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de konuştu:

6

Hatay'da karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve kızı hayatını kaybetti

7

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

8

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

9

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

10

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi