Yaklaşık 40 yıl önceki kumsal halini alınca oraya akın ettiler

Yaklaşık 40 yıl önceki kumsal halini alınca oraya akın ettiler

Yaklaşık 40 yıl önceki kumsal halini alınca oraya akın ettiler

Karadeniz Sahil Yolu yapımı sırasında kayalarla doldurulan Trabzon sahili denizin çekilmesiyle yeniden 40 yıl önceki kumluk halini alırken havaların ısındığı bu günlerde yoğunluğu ile dikkat çekiyor.
Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolu yapımı sırasında kayalarla doldurulan sahil şeridi yapılan dolgu çalışmalarının ardından geçtiğimiz yıl tekrar kumsal halini aldı. 40 yıl önceki kumsal halini yeniden gözler önüne seren sahil, denizin giderek çekilmesiyle adeta plaja dönüşürken, havanın sıcak olmasını fırsat bilenlerin bazısı denize girdi bazısı da piknik yaptı.
Sahil yolu yapımı nedeniyle kaybolan plajlarının yeniden oluşması vatandaşları memnun ederken, özellikle Ayasofya-Beşirli arasındaki ’Uzunkum’ olarak anılan sahil şeridi şehrin en gözde mekanlarından biri haline geldi.


Güncel 30.05.2022 13:35:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi