Yalçın: “Okul koridorlarında öğrencilerin neşeli kahkahalarını duymak için can atıyoruz”

Yalçın: “Okul koridorlarında öğrencilerin neşeli kahkahalarını duymak için can atıyoruz”

Yalçın: “Okul koridorlarında öğrencilerin neşeli kahkahalarını duymak için can atıyoruz”

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 2020-2021 eğitim öğretim yılı hazırlıklarının devam ettiği okullarda denetim yaptı. Denetimlerin ardından açıklamalarda bulunan Yalçın, öğrencileri çok özlediklerini kaydetti.
Yalçın, okullarda hijyen çalışmalarını yerinde inceleyerek okul müdürlerinden bilgi aldı. Yalçın, sırasıyla Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Fen Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selçuklu İlkokulu, Asım Kocabıyık Anaokulu, TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Osmangazi Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Okul koridorlarında öğrencilerin neşeli kahkahalarını duymak için sabırsızlandıklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın, “Öğrencilerimizin sağlığını önemsiyor ve önceliğimizin toplum sağlığı olduğunu aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerimize okullarında sağlıklı eğitim öğretim ortamı hazırlamak için elimizden gelenin fazlasını okul yöneticileri ve personellerimizle yapacağız. Öğrencilerimizi çok özledik ve öğrencilerimizin sınıflarını, sıralarını ve tüm ihtiyaçlarını tamamlamak için çalışıyoruz. Bir an önce koridorlarda, okul bahçelerinde öğrencilerimizin neşeli kahkahalarını duymak için can atıyoruz. Öğrencilerimizin de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bize destek vereceğine eminim. Eğitim, öğretim yılı hazırlık çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 21.08.2020 11:55:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı