Yalçınkaya’dan modern pazar yeri sözü

Yalçınkaya’dan modern pazar yeri sözü

Yalçınkaya’dan modern pazar yeri sözü

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, pazar esnafı ile yaptığı toplantıda ilçeye modern semt pazarı yapılacağı sözünü verdi.
Yalçınkaya beraberinde Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Akçakale Semt Pazarcıları Dernek Başkanı Mehmet Toktimur’un ev sahipliğinde pazar esnafı ile düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda esnafın talep ve önerilerine kulak veren Yalçınkaya modern semt pazarı sözü verdi.
Yalçınkaya toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Pazarcı esnafı ile başından beri canla başla yaptığımız Akçakale’nin batıdaki ilçelerdeki gibi sistem oluşturmak. Burada bir pazar olsun. Pazarcı ve vatandaş kazansın. Biz de önümüzdeki aylarda inşallah pazarcı esnafının, ilçenin ihtiyacını karşılayacak modern pazarlar kuracağız. Onun müjdesini kendilerine vereceğiz. Bizim hedefimiz el birliği ile Akçakale’nin şartlarını değiştirmek. Bütün gayemiz o. Bundan sonra pazarcı esnafımız ile sık sık bir araya geleceğiz. Akçakale pazarıyla, caddesiyle, sokağıyla, alt yapısı, üst yapısıyla sınırda yıldız bir ilçe ve mükemmel olsun. Onun için mükemmel bir pazar yapalım ki hem esnafımız hem vatandaşımız kazansın. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.


Güncel 2.08.2021 09:10:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Pluxee Hediye yeni yıl döneminde kurumsal hediye süreçlerine çözüm sunuyor

2

Seç Market'ten mahalle esnafına yeni iş modeli desteği

3

Adana'da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" resim sergisi açıldı

4

Kayıp balıkçının KKTC sahilinde bulunan cenazesi Hatay'da defnedildi

5

Osmaniye’de aile hekimlerinden eş zamanlı tepki: Bırakın hekimlik yapalım

6

Mersin'de çalılık alanda çıkıp seraya sıçrayan yangın söndürüldü

7

Akcoat'tan eğitime teknoloji desteği

8

Depremde 8 sporcusunu kaybeden kadın voleybol takımı 2. Lig'de zirveye oynuyor

9

Adana'da 112 personeli sağlık hizmetinde engellere takılmamak için işaret dili öğreniyor

10

Aksu'da coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler tanıtıldı