Yalova Belediyesi’nin drama kursu öğrencileri beğeni topladı

Yalova Belediyesi’nin drama kursu öğrencileri beğeni topladı

Yalova Belediyesi’nin drama kursu öğrencileri beğeni topladı

Yalova Belediyesi, ‘Gelenekten Geleceğe İbrahim Müteferrika Kültür ve Sanat Sezonu’, çocuklar için peş peşe düzenlediği etkinlikleri gösterime sunmaya devam ediyor. Yalova Belediyesi Drama Kursu öğrencilerinin sahnelediği tiyatro gösterileri, çocuklar ve aileleri tarafından beğeniyle izlendi.
Yalova Belediyesi, birbirinden özel ve güzel birçok etkinliği çocuklarla buluşturmayı sürdürüyor. Hafta sonu, ‘Rinti ile Tosti’nin maceralarının konu alındığı tiyatro gösterisi ile başlayan etkinlikler, aynı gün içerisinde sahnelenen ‘Büyük Küçük Komedi’ isimli çocuk oyunu ile devam etti.
Aileleri ile birlikte tiyatro gösterisini izlemeye gelen miniklere yönelik hazırlanan tiyatro gösterilerinde çocuklar, performansları ile izleyicilerin takdirini kazandı. İlk defa sahne deneyimi yaşayan çocuklar, sahne korkusu göstermeksizin rollerini en iyi şekilde icra etti.
Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, minik kursiyerleri performansından dolayı kutladı. Sarıduman, ardından çocuklara sertifika ve hediyelerini takdim etti.


Güncel 16.04.2023 10:48:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı