Yalova’da yabancı uyruklu karı koca evlerinde ölü bulundu

Yalova’da yabancı uyruklu karı koca evlerinde ölü bulundu

Yalova’da yabancı uyruklu karı koca evlerinde ölü bulundu

Yalova’da oturdukları apartman dairesinden kötü kokular gelen Umman ve Kenya uyruklu karı koca evlerinde ölü olarak bulundu.
Alınan bilgiye göre, İstanbul Caddesi, Batıkan Apartmanı 3. katında yaşayan yabacı uyruklu çiftin dairesinden gelen kötü koku üzerine komşuları durumu polise bildirdi. İçeriden sürgü çekilerek kilitlenen dairenin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. Eve giren polis Umman uyruklu Ahmet AlBusaidi (68) ve Kenya uyruklu karısı Fatiyah Saif Saim AlBasuidi’nin (50) cansız bedenine ulaştı. Daha sonra evde savcı ve Yalova Emniyeti Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma gerçekleştirdi. İncelemelerin ardından çiftin cesetleri Yalova Devlet Hastanesi morguna otopsi için götürüldü.
İlk belirlemelere göre Ahmet AlBusaidi’nin kalp krizi geçirerek öldüğü, daha sonra da eşinin de kalp krizi geçirerek düştüğü ve kafasını yere vurduğu tahmin ediliyor.
Polis, olayla ilgili tahkikatını sürdürürken çiftin ölüm nedenleri otopsi sonucu belirlenecek.


Yurt Dünya 8.03.2023 01:26:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

2

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

3

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu

4

AYSAD üyeleri Hatay'daki depremzede çocuklara ayakkabı dağıttı

5

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi

7

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

8

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

9

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

10

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı