Yalova’dan Hatay’a 42 ağır iş makinesi gönderildi

Yalova’dan Hatay’a 42 ağır iş makinesi gönderildi

Yalova’dan Hatay’a 42 ağır iş makinesi gönderildi

Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi, sivil toplum kuruluşları, duyarlı firma ve hayırsever vatandaşların da desteği ile Yalova’dan deprem bölgesine 42 ağır iş makinesi yüklü konvoy uğurlandı.
42 ağır iş makinesinden oluşan konvoy, Tavşanlı beldesinden afet bölgesine uğurlandı. Yerel yönetimlerin katkısına, bölgedeki özel sektör araçları da dahil oldu.
Depremin acısını en iyi bilen illerden birinin de Yalova olduğunu söyleyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, devlet ve milletin depremin yaralarını sarmak için el ele verdiğini söyledi. Tutuk, "Bizler bu afeti daha önce yaşadık. Bunun acısını en iyi biz biliriz. Yalova’mızda devlet-millet el ele verdik. Depremzedelerimiz için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Ağır iş makineleri yüklü tır konvoyunu Hatay’a gönderdik. Ekskavatör, vinç, kamyon, kepçeden oluşan 42 iş makinesi konvoyu bölgede görev alacak, çalışmalara katkı sunacak. Hafriyatçılarımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ederiz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Konvoy; Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Binici, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve firma yetkililerinin katılımıyla afet bölgesine uğurlandı.


Güncel 8.02.2023 13:52:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

2

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

3

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

4

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

5

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

6

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

8

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

9

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

10

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği