Yankesici kadın, altın hırsızlığı çetesi üyesi çıktı

Yankesici kadın, altın hırsızlığı çetesi üyesi çıktı

Yankesici kadın, altın hırsızlığı çetesi üyesi çıktı

Esenyurt’ta bir pazarda vatandaşın çantasından cep telefonu çalan şüpheli yakalandı. Ayrıca yakalanan hırsız kadının 2 arkadaşıyla birlikte girdikleri evlerden 500 bin lira değerinde altın takı çaldıkları ortaya çıktı. Yapılan operasyonda yakalanan 2’si kadın 3 kişi tutuklandı.
Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde farklı gün ve tarihlerde özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu pazarlarda yankesicilik olaylarının yaşanması üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından son olarak bir kadının çantasından cep telefonu çalınmasının ardından harekete geçen ekipler, şüphelileri yakaladı. Gözaltına alınan bir kadın şüphelinin sorgusunun ardından diğer 2 şüphelide kıskıvrak yakalandı.
Ayrıca 2’si kadın 3 şüphelinin girdikleri evlerden altın takı çaldıkları tespit edilirken, belirlenen adreslerde yapılan aramalarda ise 500 bin lira değerinde altın takı, bir adet ruhsatsız tabanca ve mermiler ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki sorgulamaların ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Yurt Dünya 15.04.2021 11:47:07 0

İlginizi Çekebilir

1

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

2

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

3

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı

4

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

5

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

6

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

7

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı

8

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

9

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

10

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi