Yasak kalktı, Malatyalılar piknik alanlarını doldurdu

Yasak kalktı, Malatyalılar piknik alanlarını doldurdu

Yasak kalktı, Malatyalılar piknik alanlarını doldurdu

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında uzun süredir vatandaşların ziyaretine kapalı olan Turgut Özal Tabiat Parkı, 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci ile birlikte yeniden açıldı. Mangal ve semaver yakmanın yasak olduğu mesire alanı, çocuk ve yaşlılara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının da kalkması ile hareketlendi.
Malatya’da vatandaşların yaz aylarında doğa ile iç içe vakit geçirdiği Orduzu Pınarbaşı’ndaki Turgut Özal Tabiat Parkı, normalleşme süreci ile birlikte hareketlenmeye başlandı. Uzun süredir evde olan Malatyalılar, 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile birlikte kendilerini dışarı attı.
Mangal ve semaver yakmanın yasak olduğu mesire alanında, sosyal mesafe kurallarına uyuduğu görülüyor. Vatandaşlar, uzun süredir evde kalmanın verdiği yorgunluğu parkta yürüyüş yaparak atarken, gölet üzerinde hizmet veren su bisikletlerinde de korona önlemleri alındı.
El hijyeni ve dezenfektana önem verilen su bisikletinde, vatandaşlar doğa ile iç içe parkta korona virüsün stresini atıyor.


Güncel 11.06.2020 10:48:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

2

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

3

QNB Türkiye küresel ölçekte ilk İklim Geçiş Tahvil ihracını gerçekleştirdi

4

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

5

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

6

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

7

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

8

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

9

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

10

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı