Yaşlı vatandaşlar için özel eğlence

Yaşlı vatandaşlar için özel eğlence

Yaşlı vatandaşlar için özel eğlence

Tepebaşı Belediyesi’nin Dünya Yaşlılar Haftası dolayısıyla Metin Özöğüt Yaşam ve Bakım Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte, yaşlı vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi.
Tepebaşı Belediyesi’nin, yaşlı vatandaşlara konforlu ve kaliteli vakit geçirme imkânı sunan Metin Özöğüt Yaşam ve Bakım Merkezi, Eskişehirliler tarafından ilgi görüyor. Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşler Müdürlüğü, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlı vatandaşlar için eğlence düzenledi. Merkez sakinlerinin yanı sıra Melih Savaş Yaşam Köyü’nde yer alan Sağlıklı Yaşlılar Konuk Evi sakinlerinin de katıldığı etkinlikte vatandaşlar gönüllerince eğlendi.
Genç Efeler Zeybek ekibinin gösterisiyle başlayan etkinlik Mihalıççıklılar Yaptırma, Yaşatma Yardımlaşma Derneği (MİYAD) korosunun seslendirdiği eserlerle devam etti. Yaşlı vatandaşlar, koro tarafından söylenen türküler eşliğinde oynayarak güzel bir gün geçirdi.


Güncel 24.03.2022 13:56:52 0

İlginizi Çekebilir

1

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

2

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

3

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

4

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

6

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

7

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

8

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

9

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

10

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi