Yazdan kalma günü yaşadılar, kendilerini sahile attılar

Yazdan kalma günü yaşadılar, kendilerini sahile attılar

Yazdan kalma günü yaşadılar, kendilerini sahile attılar

Zonguldak’ta yazdan kalma günü yaşayan vatandaşlar sıcak havanın tadını güneşlenerek ve gezerek geçirdiler.
Zonguldak’ta yeni yılın son günlerinde hava sıcaklarının 13 dereceye göstermesinin ardından vatandaşlar kendilerini sahile attı. Vatandaşlar sıcak havanın tadını sahilde güneşlenerek ve gezerek geçirdi.
Sıcak havanın hafta başına kadar devam etmesi bekleniyor. Hacı Kara, “Valla bu aylarda bu hava çok güzel. Harika gidiyor havalar. Yeni yılda İnşallah herkesin sağlıklı ve mutlu huzurlu günler diliyorum. Hava bu mevsimde halka gidiyor. Yaz mevsimini yaşıyoruz. 5-6’ya kadar havalar güzel" diye konuştu.
Gürdal Özdemir ise, “Havamız sıcak sahilde dinlenelim dedik. Çocuklarımızı getirdik. Gözümüz gönlümüz açılsın dedik. Havalarımız sıcak ve güzel” dedi.


Güncel 30.12.2022 16:34:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

2

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

3

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

4

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

5

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

6

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

7

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis

8

Oyuncu Levent Özdilek'in annesinin cenazesi Mersin'de defnedildi

9

Burdur Valisi Bilgihan Gölhisar'da köyleri ziyaret etti

10

Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ağaçlandırma çalışmalarına OGM'den takdir belgesi