Yazıhan’da Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı etkinlikleri

Yazıhan’da Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı etkinlikleri

Yazıhan’da Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı etkinlikleri

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde de programlar düzenlendi.
İlçe Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen törene, Kaymakam Mehmet Faruk Kazdal, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Tarhan, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Denizhan, daire amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çelenk bırakılmasının ardından Yazıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda anma programı yapıldı. İlk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti.
Daha sonra, öğrenciler tarafından şiir dinletisi, “Diriliş” adlı tiyatro gösterisi, “Çanakkale” oratoryosu, “Eledim Eledim Höllük Eledim” türküsü seslendirildi.
Resim, şiir ve kompozisyon alanlarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile program son buldu.


Güncel 18.03.2022 15:25:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

2

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Osmaniye'de 195 bin 200 depremzedeye psikososyal destek sağlandı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor

7

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonunda yakalanan 3 zanlı tutuklandı

8

Antalya'da toz taşınımı görüş mesafesini düşürdü

9

Siemens ve ENKA İnşaat'tan veri merkezi işbirliği

10

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 zanlı tutuklandı