Yedigöller Milli Parkı, bayram tatilinde ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı

Yedigöller Milli Parkı, bayram tatilinde ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı

Yedigöller Milli Parkı, bayram tatilinde ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı

Bolu’da, eşsiz doğasıyla tatilcilerin vazgeçilmezi olan Yedigöller Milli Parkı, bayram tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyenlere keyifli anlar yaşattı. Yeşilin hakim olduğu Yedigöller’in mest eden manzarası havadan görüntülendi.
Bolu kent merkezine 44 kilometre uzaklıkta bulunan ve içerisinde barındırdığı Nazlıgöl, Seringöl, Deringöl, Sazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Büyükgöl’le her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Yedigöller Milli Parkı, bayram tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyenlerin ilk tercihi oldu. Kar örtüsünün kalkmasıyla birlikte yeşil tonun hakim olduğu Yedigöller’in eşsiz manzarasında tatillerini geçiren vatandaşlar, kamp alanlarında kurdukları çadırlarda kalarak, yürüyüş yaparak ve bol bol fotoğraf çekerek keyifli anlar yaşadılar.
Bayram tatilini geçirmek için Bursa’dan gelen Cüneyt Fidan, “Ramazan Bayramı’nı değerlendirebilmek için Bursa’dan geldik. Uzun bir mesafe ama gerçekten buna değer. Buranın doğası, tabiatı, havası çok harika. Hava da çok güzel. Çok kalabalık değil. Herkesin gelmesini tavsiye ederim. Tekrar tekrar gelmek istiyorum. Çadır da kurulabiliyor. Kamp alanları var. Kamp yapmak isteyenler için çok avantajlı” dedi.


Güncel 3.05.2022 12:59:11 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı