Yemek harçlıklarını birleştirip depremzedelere gönderdiler

Yemek harçlıklarını birleştirip depremzedelere gönderdiler

Yemek harçlıklarını birleştirip depremzedelere gönderdiler

Muş’un Malazgirt ilçesinde yüzyılın felaketinde etkilenen depremzedeler için liseli öğrenciler harçlıklarını birleştirip bölgeye gönderdi.
Alparslan Anadolu Lisesi öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Sabah okula gelen öğrenciler, okulun bahçesinde toplanarak ailelerinin verdikleri günlük harçlıklarını birleştirerek depremzedeler için ilgili banka hesaplarına yatırdı.
Okulun 9. sınıf öğrencisi Elif Nur İpek, depremzedelere destek olmak için harçlıklarını gönderdiklerini belirterek, “Depremzedeler için böyle bir kampanya düzenledik. Topladığımız parayı götürüp bankaya yatırdık. İnşallah depremzedeler için bir yararı olur. Öğrenciler olarak depremzedelere destek olmak için kendimizi aç bıraktık” dedi.
Depremzedelerin aslında öğrencilerin harçlıklarına ihtiyacı olmadığını bildiklerini, ancak destek vermek istediklerini vurgulayan 10. sınıf öğrencilerden Çetin Yıldırım ise "Aslında bizim depremzedeler için verdiğimiz miktar değil de farkındalık oluşturmamız bizim için önemli oldu. Depremzedeler için Alparslan Anadolu Lisesi olarak bir miktar para topladık. Bu parayı ilgi bankaların yardım hesaplarına yatırdık. Ülkemizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.


Güncel 3.03.2023 14:06:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da sulama kanalına devrilen minibüsteki 18 kişi yaralandı

2

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

3

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

4

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

5

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

6

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

7

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

8

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

9

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

10

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi