Yemeksepeti "Arkadaşını Davet Et" kampanyasını başlattı

Yemeksepeti

Yemeksepeti "Arkadaşını Davet Et" kampanyasını başlattı

İSTANBUL - Yemeksepeti, kullanıcılarına indirim kuponları kazanma fırsatı sunan "Arkadaşını Davet Et" kampanyasını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar, kampanya kapsamında Yemeksepeti deneyimini arkadaşları ve aileleriyle paylaşarak indirim kuponları kazanabiliyor.

"Arkadaşını Davet Et" kampanyasında mevcut kullanıcılar, gönderdikleri davetlerle Yemeksepeti'ne üye olarak sipariş veren her yeni kullanıcı için 120 lira, toplamda 1200 lira değerinde kupon elde ediyor. Kullanıcılar kuponları Yemeksepeti üzerinden yemek, market ve mahalle alışverişlerinde kullanabiliyor.

Yemeksepeti'ne yeni üye olanlar ise ilk 200 lira ve üzeri siparişlerinde 100 lira indirim kuponu elde ediyorlar.

Yemeksepeti'nin mevcut kullanıcıları, özel davet linkleri veya QR kodlarını kullanarak, daha önce platformdan sipariş vermemiş arkadaşlarını Yemeksepeti'ne davet edebiliyor. Bu kullanıcılar, davet üzerinden kayıt olup ilk siparişlerini verdiklerinde, hem davet eden kişi hem de yeni üye otomatik olarak indirim kuponuna hak kazanıyor.

Kuponlar, belirlenen minimum sipariş değeri karşılandığında 15 gün içerisinde kullanılabiliyor. Sınırsız sayıda davet gönderme hakkı sunan kampanyada her kullanıcı en fazla 10 defa kupon kazanabiliyor.



Ekonomi 22.02.2024 15:09:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

2

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

3

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

4

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

5

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

6

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

7

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

8

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu:

9

Depremde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin ismi kuş evlerinde yaşatılacak

10

Kanser hastası yedek subay Serik'te hayatını kaybetti