Yeni dağcılar eğitimlere başladı

Yeni dağcılar eğitimlere başladı

Yeni dağcılar eğitimlere başladı

İnegöl Belediye Spor Kulübü Dağcılık Branşı, 2021 yılının Türkiye Dağcılık Federasyonu kulüp eğitimleri kapsamında düzenlenen son yaz dağcılık eğitimlerini başlattı.
İnegöl Belediye Spor Kulübü Dağcılık Branşında 2021 yılı eğitimleri başladı. Türkiye Dağcılık Federasyonu onayı ile kulüp eğitimleri çerçevesinde başlayan dağcılık eğitimlerinin duyurusu eylül ayında yapılmıştı. Eğitimlerde mecburi olan ilk yardım belgesi olmayanlar için özel kurs tertip edilip belgeler kazandırıldı. 22 kişilik ekip, 22 saat teorik ve 38 saat uygulama dersi olmak üzere 60 saat yaz dağcılık eğitimine başladı.
Bu eğitim sonunda 12 Aralık Pazar günü Kestel Narlıdere Kaya Tırmanış Bahçesinde Federasyon görevlisi nezaretinde yapılacak uygulamalı ve yazılı imtihan yapılacak. Başarılı olanlar için 21 Aralıkta kış dağcılık eğitimleri başlayacak. Bu eğitimler de İnegöl Belediye Spor Kulübü tarafından açılacak. Böylece dağ arama kurtarmalarında kış şartlarında eğitimli ekiplerin ve sporcuların artması da hedefleniyor.


Spor 19.11.2021 11:39:59 0

İlginizi Çekebilir

1

TARSİM'den Antalya'da su baskınından etkilenen seralara ziyaret

2

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

3

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

7

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

8

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

9

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

10

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi