Yeni hükümet konakları için değerlendirme toplantısı yapıldı

Yeni hükümet konakları için değerlendirme toplantısı yapıldı

Yeni hükümet konakları için değerlendirme toplantısı yapıldı

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müjdesini verdiği yeni hükümet konağı projesinde ön değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya koordinesinde yeni hükümet konağının bir an önce başlaması için ‘Hükümet Konakları Yapımı Proje Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. Bilecik İl Özel İdaresi’nde gerçekleşen toplantıya Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve kurum amirleri katılım gösterdi.
Toplantıda, yapılması planlanan hükümet konağı projesi ile ilgili görüşler paylaşılarak, genel değerlendirmeler yapıldı.
Yeni hükümet konağının hayırlı olmasını dileyen Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, “İlçelerimizin ihtiyacını karşılayacak şekilde son teknolojik alt yapıya sahip modern bir mimariyle yapılması planlanan hükümet konağını inşallah en kısa zamanda ilçelerimize kazandıracağız” dedi.


Güncel 28.11.2022 11:00:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı