Yeni dev adamlar için "Yer gösterin Pota Yapalım" projesi

Yeni dev adamlar için

Yeni dev adamlar için "Yer gösterin Pota Yapalım" projesi

Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması başta olmak üzere basketbolda yeni dev adamlar yetiştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Türkiye genelinde “Yer Gösterin Pota Yapalım” sloganıyla başlatılan seferberliğin Ayvalık etabı tamamlandı.
Bu kapsamda; Ayvalık İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okul bahçelerine 9 adet, Ayvalık Belediyesi’nin belirlediği park ve bahçelere 8 adet olmak üzere toplam 17 adet pota dikildi.
Projenin Ayvalık etabının tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür yaptığı açıklamada, “Devletimiz, bakanlıklarımız, müdürlüklerimiz ve tüm kurumlarımız aracılığıyla, spora gönül veren değerli gençlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.”dedi.



Spor 11.10.2021 09:23:00 0
Anahtar Kelimeler: adamlar " gösterin Yapalım" projesi

İlginizi Çekebilir

1

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

2

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

3

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

4

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

5

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

6

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

7

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

8

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

10

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor