Yenimahalle Belediyesinden hamsi şenliği

Yenimahalle Belediyesinden hamsi şenliği

Yenimahalle Belediyesinden hamsi şenliği

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen hamsi şenliğinde, dört ayrı noktasında balık ekmek ikramı yapan ekipler, şenlik süresince 2 ton hamsi dağıtımı gerçekleştirdi.
Yenimahalle Belediyesi, Ankara Toptancı Hali işbirliğinde Hamsi Şenliği düzenledi. 2 gün süren şenlikte Yenimahalleliler, Karşıyaka İş Merkezi, Şentepe Müslüm Gürses Parkı, Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı ve Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda balık ekmek keyfi yaşadı. Şenlikte sürekli yer alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kendi elleriyle ilçe sakinlerine balık ekmek ikram etti. Yaşar’a Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras eşlik etti. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren Yenimahalleliler, mevsiminde balık ekmek keyfini doyasıya yaşadı. Yenimahalle’nin dört ayrı noktasında balık ekmek ikramı yapan ekipler, şenlik süresince 2 ton hamsi dağıtımı gerçekleştirdi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yaptığı açıklamada, “2 gün boyunca Yenimahalle’nin çeşitli noktalarında hamsi ekmek dağıtımı yaptık. Vatandaşlarımız şenliğimize yoğun ilgi gösterdi. Bu tarz sosyal etkinlikler birlik ve beraberliğimizi perçinliyor, hep beraber keyifli vakit geçirmemizi ve sohbet etmemizi sağlıyor. Hamsi şenliğimiz, hemşehrilerimiz ile bir arada olmak, hasbihal etmek için büyük bir fırsat oluşturdu. Ülkemizde birlik, beraberliğe ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Şenliğimiz boyunca ikramımıza ortak olan Yenimahallelilere teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 27.02.2022 10:41:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi