Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri Kahramanmaraş'ta buluştu

Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri Kahramanmaraş

Yeşilay Kadın Komisyonu üyeleri Kahramanmaraş'ta buluştu

KAHRAMANMARAŞ - Yeşilay Kadın Komisyonu Genel Başkanı Ülkenur Büke, Yeşilay Kahramanmaraş Kadın Komisyonu üyeleriyle bir arala geldi.

Yeşilay'ın tanıtımı amacıyla Şairler Tepesi'nde düzenlenen programa, kentte çeşitli kurumlarda görev yapan kadın yöneticiler ve gönüllü aileler katıldı.

Yeşilay Kadın Komisyonu Genel Başkanı Ülkenur Büke, burada yaptığı konuşmada, Yeşilay hakkında bilgiler verdi.

Yeşilay'ın 104 yıllık geçmişe sahip olduğunu hatırlatan Büke, bağımlılık türlerinin zaman içerisinde değiştiğini ifade etti.

Türkiye'nin 81 ilinde 107 Yeşilay Danışmanlık Merkezi ve 120 şubelerinin olduğunu söyleyen Büke, bağımlılıkla mücadelede gizliliğe önem verdiklerini aktardı.

Yeşilay Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Alagöz de depremin ardından kentteki bağımlılık konusunda artış gözlendiğini savunarak, Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ne yapılan müracaatların da arttığını vurguladı.

Bağımlılıkla mücadele konusunda kentte çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Alagöz, Yeşilay'a ulaşımın çok kolay olduğunu 115'i arayarak vatandaşların ücretsiz şekilde yararlanabildiğini söyledi.

Yeşilay Kahramanmaraş Kadın Komisyonu İl Başkanı Dilek Konuş ise 5 bağımlılık süreciyle mücadele ettiklerini, Yeşilay Danışmanlık Merkezi kapsamında psikososyal destek verdiklerini sözlerine ekledi.



Yurt Dünya 5.03.2024 18:44:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

2

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

3

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

4

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

5

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

6

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

7

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

8

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

9

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı