Yeşille mavinin buluşması

Yeşille mavinin buluşması

Yeşille mavinin buluşması

Kütahya’da yüzbinlerce kişiyi ağırlayan Enne Barajı ve Tabiat Parkı, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine hazır hale getirildi. İlkbaharda mavi ile yeşilin buluştuğu yer olan ve ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan Kütahya Enne Barajı ve Tabiat Parkı, doğaseverleri bekliyor.
Tabiat Parkı’nın işletmecisi Zafer Alat, tüm doğaseverleri bölgeye beklediklerini ifade etti. Alat, "Piknikçilerimizi, kampçılarımızı ve balıkçılarımızı yeşil ile mavinin buluştuğu Enne Barajı ve Tabiat Parkı’na bekliyoruz. Yeni dönemde yine tekne turlarımız olacaktır" diye konuştu.
Alat, her yıl ziyaretçi sayısının arttığını, yaz sezonundaki yoğunlaşmayı tüm yıla yaymayı hedeflediklerini dile getirdi.
Zafer Alat, amatör ve sportif olta balıkçılığı tutkunlarının da mekanı olan Enne Barajı ve Tabiat Parkı’nı yılda ortalama 300 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.
Mavi ile yeşilin buluştuğu Enne Barajı ve Tabiat Parkı, havadan da görüntülendi.


Güncel 23.05.2023 09:51:54 0
Anahtar Kelimeler: yeşille mavinin buluşması

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı