Yeşilova'da anaokulu öğrencileri kendi oyuncaklarını yapacak

Yeşilova

Yeşilova'da anaokulu öğrencileri kendi oyuncaklarını yapacak

BURDUR (AA) - Burdur'un Yesilova ilçesinde anaokulu ögrencileri, kendi oyuncaklarini ahsaptan tasarlayarak yapacak.

Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün baslattigi "Oyuncak Atölyesi" projesiyle ögrencilerin mobilyacilardan elde edilen ahsap parçalarini birlestirip, boyayarak oyuncaklar üretmesi hedefleniyor.

Yesilova Milli Egitim Müdürü Nuray Eseroglu yaptigi açiklamada, 0-6 yas döneminde çocuklarin birçok özelliklerinin bu dönemde olustugunu ifade etti.

Anasiniflarinin amacinin çocuklara el becerisi kazandirmanin yaninda hayal güçlerini de gelistirmek oldugunu belirten Eseroglu, "Proje çocuklarimiza planlama, karar verme, yönetme ve risk analizi gibi alanlarda katkida bulunacak." ifadesini kullandi.



Yurt Dünya 11.06.2020 13:04:43 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu