Yılda sekiz bin mavi kapakla engelli vatandaşlara yardım etti

Yılda sekiz bin mavi kapakla engelli vatandaşlara yardım etti

Yılda sekiz bin mavi kapakla engelli vatandaşlara yardım etti

Bursa’da bedensel engelliler için faaliyet yürüten genç, tekerlekli sandalye alabilmek için birçok mahalleden 8 bin mavi kapak topladı.
Merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesinde ikamet eden lise mezunu Onur Çetin akrabaları, mahalle muhtarları, komşuları ve Osmangazi ilçesine bağlı birçok mahallelinin yardımı ile 1 yılda 8 bin kapak topladı.
Herkes engelli adayıdır diyen Onur Çetin “Ben kapak toplamaya gönüllü olarak başladım. Geçen sene engelli bir vatandaşa komşularımın yardımı ile tekerlekli sandalye verdik. Bir senede topladığım 8 bin kapak ile tekrar tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan kişiye vereceğim. Mavi kapakları atmayın bana getirin’’ dedi.
Son olarak Onur Çetin “bana destek veren Alemdar, Soğanlı, Çiftehavuzlar, mahallesi muhtarları ve Annesi Ayşe Çetin’e destekleri için teşekkür etti.


Güncel 6.10.2020 09:32:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

2

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

4

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

7

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

8

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

9

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

10

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor