Yıldırım’da perde çocuklar için açıldı

Yıldırım’da perde çocuklar için açıldı

Yıldırım’da perde çocuklar için açıldı

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ çocuk tiyatrosu, Yıldırımlı miniklerden tam not aldı.
Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ adlı çocuk oyunu, Barış Manço Kültür Merkezi’nde yüzlerce miniği ağırladı. Minikleri zaman zaman kahkahaya TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi karakterleri ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ seyircilerden büyük alkış topladı.
Yıldırım’da sanatla tanışmayan çocuğun kalmayacağının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocukların kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla onlara özel kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Miniklerimize tiyatro sevgisini aşılamak için çocuk oyunlarıyla buluşturuyoruz. BarışManço Kültür Merkezi’nde 3 seans,TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi karakterleri ‘Kaptan Pengu ve Arkadaşları’ oyununu Yıldırımlı çocuklarımızla buluşturduk. Yıldırım’ın geleceği olan çocuklarımız için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.


Güncel 13.02.2022 14:21:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Tami ve T-Soft'tan e-ticaret işletmelerine çoklu banka sanal POS çözümü

2

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

3

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

4

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

5

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

6

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

8

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

9

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

10

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği