YÖGEP toplantısı telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi

YÖGEP toplantısı telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi

YÖGEP toplantısı telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi

Bilecik Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) Aralık ve Ocak ayı toplantısı telekonferans yöntemiyle gerçekleştirildi.
Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün, Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) kapsamındaki Aralık-Ocak dönemi çalışması, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır’ın başkanlığında, din öğretiminden sorumlu ilçe şube müdürleri ile İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu İdarecilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda öncelikle 2021-2022 eğitim öğretim yılının 1’inci dönem değerlendirmesi ve 2’inci döneme ilişkin hazırlıklar görüşüldü. Ardından imam hatip okullarında görev yapan idareciler tarafından kurumlarındaki eğitime dair iyi örnekler paylaşıldı. Ayrıca eğitim ortamlarının fiziki alt yapısının iyileştirilmesi, zenginleştirilmesi ve etkin bir şekilde kullanılmasına yönelik yapılan çalışmalar dile getirildi.


Güncel 12.02.2022 10:29:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Tami ve T-Soft'tan e-ticaret işletmelerine çoklu banka sanal POS çözümü

2

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

3

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

4

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

5

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

6

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

8

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

9

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

10

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği