Yolda yürürken hem tüfekle hemde tabancayla vuruldu

Yolda yürürken hem tüfekle hemde tabancayla vuruldu

Yolda yürürken hem tüfekle hemde tabancayla vuruldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda evlerine tüfekle ateş ettiğini düşündükleri şahsın, babasını tüfek ve silahla yaraladılar.
İlk olay saat 12.00 sıralarında Sinanbey mahallesi Arap Cami sokakta bulunan kardeşler Sinan E.(30) ve Ferit E.(26)’ye ait eve, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tüfekle ateş edildi. Ateş sonucu tüfekten çıkan saçmalar pencereye ve evin duvarına isabet etti. Evin camı kırılırken, odada kimsenin olmaması muhtemel faciayı önledi.
Babasını vurdular
Olaydan 1 saat sonra ise Sinan ve Ferit E. Evlerine ateş açtığını düşündükleri Olgun Ç.(25)’nin babası İbrahim Ç.(57) ile sokakta denk geldiler. Öfkeli kardeşler, İbrahim Ç.’ye tüfek ve tabanca ile ateş ettiler. Ateş sonucu sol eline mermi ve saçmalar isabet eden adam yaralandı. Yaralı, özel araçla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldı. Elinde mermi ve saçma bulunan adam, ameliyat edilmek üzere Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.
Polis adam yaralama olayına karışan kardeşler ile eve ateş ettiği iddia edilen Olgun Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattılar.


20.04.2023 17:58:09 0

İlginizi Çekebilir

1

OMSAN Lojistik öz mal filosunu 500 milyon liralık yatırımla yeniledi

2

Vodafone ve Turna.com uçak bileti kampanyası başlattı

3

ŞOK Marketler biberlerde pestisit analizi yapacak

4

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

6

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

7

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

8

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

9

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

10

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor