Yoncalı’da beton asfalt çalışmaları

Yoncalı’da beton asfalt çalışmaları

Yoncalı’da beton asfalt çalışmaları

Kütahya’da, Yoncalı Mahallesi’ni Çevre Yolu’na bağlayan 1,5 kilometrelik yolda başlatılan beton asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Yoncalı Mahallesi’nde tamamlanan asfalt çalışmaların yanında, beton asfalt çalışmaları da devam ediyor. Çevre yolu ile Gülümser Hatun bölgesine bağlantıyı sağlayan 1,5 kilometrelik yolda başlatılan beton asfalt çalışmalarının bin 100 metresi tamamladı. Geri kalan 400 metrelik yolun da bu hafta içinde tamamlanması planlanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Yoncalı Mahallesi’nde yapılan çalışmanın ardından hava şartlarının durumuna göre Yeni Bosna Mahallesi ile Perli Mahallesi arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik yolda beton asfalt çalışmalarına başlayacak.


Güncel 30.12.2021 14:32:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı