Yukatel Kayserispor’a ceza

Yukatel Kayserispor’a ceza

Yukatel Kayserispor’a ceza

Yukatel Kayserispor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan ceza geldi. Sarı Kırmızılı kulübe para cezası verilirken, taraftara da kombine bloke cezası geldi.

Kayserispor’un sahasında oynadığı ve 2-1 kaybettiği Konyaspor maçında stada biletsiz seyirci alınmasından ötürü, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından ötürü, taraftarların kötü ve çirkin tezahüratından ötürü kulübe para cezası verildi. Ayrıca taraftara da kombine bilet bloke cezası geldi. Kayserispor-Konyaspor maçında, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56 bin TL para cezası kesen PFDK, çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Tribün Alt C,D,E,F, doğu Tribün Alt C,D,E, Doğu Üst tribün K,L,M bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki iç saha maçına girişlerinin engellenmesine karar verdi. Ayrıca, Konyaspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından ötürü ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle Kayserispor’a 87 bin 500 TL para cezası veren PFDK, stada usulsüz seyirci alınmasından dolayı da 200 bin TL para cezası kesti.
Kayserispor Kulübü görevlileri Ferhat Kök, Emel Karkuş, Oğuz Korkmaz, Abdullah Tükenmez ve Esra Toybıyık’a da 15 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası verildi.


Spor 19.11.2022 11:10:14 0
Anahtar Kelimeler: yukatel kayserispor’a ceza

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu