Yüksekovalı çocukların poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kayma keyfi

Yüksekovalı çocukların poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kayma keyfi

Yüksekovalı çocukların poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kayma keyfi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çocuklar, evlerinden kapıp getirdikleri poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla kaymanın keyfini çıkardı.
Kar yağışını sevinçle karşılayan Yüksekovalı çocuklar, güneşin açtığını görünce evlerinden getirdikleri poşet, tahta, tepsi ve bidonlarla karda kaymak için sıraya girdi. Neşeyle kayan çocuklar, "Arkadaşlarla birlikte temin ettiğimiz poşet, tepsi ve tahtalarla kayarak güzel vakit geçiriyoruz. Derslerimizi de ihmal etmiyoruz" dediler.
Havanın güzel olmasından dolayı kaydığını belirten Furkan Düzen, ’’Yaz geldiğinde zaten böyle eğlenceyi bulamıyoruz. Biz de arkadaşlarla evden tahta, tepsi, poşet ve bidonlarla evimizin yanında kayıyoruz. Güzel vakit geçiriyoruz’’ diye konuştu.


Güncel 10.01.2022 14:41:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

3

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

4

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

5

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

6

Hatay'da fırtına etkili oluyor

7

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

8

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

9

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

10

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı