Yurtiçi Kargo, sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirket seçildi

Yurtiçi Kargo, sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirket seçildi

Yurtiçi Kargo, sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirket seçildi

İSTANBUL - Yurtiçi Kargo, Şikayetvar tarafından her yıl açıklanan Müşteri Deneyim Endeksi raporunda, 2023 yılında sektörünün müşteri memnuniyeti en yüksek markası gösterildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yurtiçi Kargo, Müşteri Deneyim Endeksi raporu sıralamasında üst üste 5'inci kez sektöründe lider marka unvanını aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yurtiçi Kargo Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canatan, hayata geçirdikleri operasyonel yatırımların karşılığını almalarından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, müşterilerine teşekkür etti.

Kargo sektöründe müşteri memnuniyeti sağlamanın diğer sektörlere göre çok daha fazla değişkeni olduğunu kaydeden Canatan, "Başarı, farklı disiplinleri ahenk içerisinde birleştirmekte yatıyor. Yurtiçi Kargo olarak hem IT, hem personel eğitimi, hem de otomasyonlu operasyonel projeler alanlarında, yatırımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Sahada görev yapan kurye arkadaşımızdan, otomasyon sistemlerini kodlayan yazılımcımıza kadar hepimiz aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Bu hedefimiz, söz verdiğimiz gibi, tam bir müşteri memnuniyeti sağlamaktır." değerlendirmesinde bulundu.

- "Robotik ve otomasyona ağırlık veriyoruz"

Mustafa Canatan, hızı ve kalitesi ile tanınan Yurtiçi Kargo'nun çok daha iyi bir noktaya ulaşması amacıyla robotik projelere ve otomasyon projelerine ağırlık verdiklerini kaydederek, "Önceki günlerde açtığımız Eskişehir Otomasyonlu Transfer Merkezi sonrasında, bu yıl içerisinde otomasyon merkezlerinin amiral gemisi olarak ifade edilebilecek bir merkezi, Ankara'da açacağız. Saatte 50-60 bin kargonun robotik ve otomasyon sistemleri ile ayrıştırılacağı merkezi, bu yıl sektöre kazandırmış olacağız." ifadelerini kullandı.



Ekonomi 21.02.2024 16:14:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı