Yurtlar arası turnuva maratonunda şampiyonlar ödüllerine kavuşuyor

Yurtlar arası turnuva maratonunda şampiyonlar ödüllerine kavuşuyor

Yurtlar arası turnuva maratonunda şampiyonlar ödüllerine kavuşuyor

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlendiği Yurtlar Arası Spor Turnuvaları her branşta güzel müsabakalara sahne oluyor. 30 yılı aşmış Geleneksel Yurtlar Arası Türkiye Şampiyonlarında mücadele edecek şampiyonlar ödüllerini alıyor.

GSB Denizli yurtlarında kalan öğrenciler için 10 gün süren turnuva maratonu tamamlanıyor. Merkez ve ilçe yurtlarını buluşturan Yurtlar Arası Spor Turnuvası farklı branşta sporcuları bir araya getirdi. Dostluk ve rekabetin aynı anda yaşandığı turnuvalarda 6 branşta 585 sporcunun mücadele etti. Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Badminton, Voleybol, Satranç branşlarında düzenlenen turnuvalarda şampiyonlar belli oldu.

Erkekler Kategorilerinde Prof. Dr. Cevat Akşit Yurdu tüm branşlarda aldığı şampiyonluklarla büyük başarı elde etti. Kadınlar kategorilerinde Merkez Yurtlarımız şampiyonlukları paylaşırken satranç branşında Tavas Yurdu öğrencisi şampiyon oldu. Voleybolda şampiyonlar bugün oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak.


Spor 22.12.2022 13:13:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi