Yüzlerce insanın yüzünü güldürdüler

Yüzlerce insanın yüzünü güldürdüler

Yüzlerce insanın yüzünü güldürdüler

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yenidoğan Camii görevlileri Ramazan ayı boyunca yaptığı hizmetlerle büyük küçük yüzlerce insanın yüzünü güldürdü.
Bozüyük İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri, korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadelede kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Din görevlileri Vefa Sosyal Destek Grubu adına Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin yardımlarını kapı kapı dolaşıp evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Bir taraftan da ücretsiz Ramazan pidelerini evlere ulaştıran din görevlileri bir taraftan da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediye ediyor.

Yüzlerce aileye ulaşıldı
Konu hakkında yapılan açıklamada bugüne kadar bin 500 Ramazan pidesinin yanında çeşitli ikramların da vatandaşların evlerine kadar ulaştırıldığı kaydedildi. Yine 7 ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarına bayramlık kıyafet ve bayram harçlığı verildi. Ayrıca 110 adet yardım kolisinin de ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildiği ifade edildi.

Bozüyük esnafı da destekledi
Bozüyük esnafının da desteğini alan din görevlileri, kendi çabalarıyla başladıkları mücadelede birçok aileye ulaştı. Din görevlilerinin bu çalışması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Çalışmaların Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceği belirtildi.


Güncel 21.05.2020 12:57:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı

2

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası başladı

3

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

4

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

5

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

6

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

7

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

8

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

9

Hatay'da fırtına etkili oluyor

10

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı