Zabıta ekiplerinden yürekleri ısıtan davranış

Zabıta ekiplerinden yürekleri ısıtan davranış

Zabıta ekiplerinden yürekleri ısıtan davranış

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, kendisinden yardım isteyen engelli bir genç kızın talebine duyarsız kalmadı. Zabıta ekipleri genç kızı omuzlarında taşıyarak kuzenin doğum gününe katılmasını sağladılar.
İlçe’de yaşayan Serap Gökçe (16) adlı engelli genç kız, 3 gündür devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle kuzenin doğum gününe gidemedi. Ailesinin, devam eden kar yağışı sebebiyle kuzenin doğum gününe gitmesine izin vermediği genç kız, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü arayarak yardım istedi. Genç kızın yardım talebine duyarsız kalmayan belediye başkanı Sülük, zabıta ekiplerine Serap Gökçe’yi doğum günü için kuzenin evine götürmelerini için talimat verdi. Genç kızı, kuzenin doğum gününe katılmasını için araç götüren zabıta ekipleri, doğum günün ardından da evine tekrar getirdiler.
Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, "Talebini ileten kardeşim Serap’ı sevdiklerine ulaştırarak, mutlu olmasına vesile olduk” dedi.


Güncel 26.01.2022 16:33:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı