Zafer Bayramı coşkusu Çeşme’nin her sokağına taşındı

Zafer Bayramı coşkusu Çeşme’nin her sokağına taşındı

Zafer Bayramı coşkusu Çeşme’nin her sokağına taşındı

Çeşme’de, sabah saatlerinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi törenin sona ermesinin ardından, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, eşi Nuriş Oran ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, üstü açık otobüsle Çeşme’nin mahallelerini dolaşarak, vatandaşların Zafer Bayramı’nı kutladı.
Pandemi önlemleri çerçevesinde bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları etkinliklerinde kısıtlama uygulanması üzerine, Çeşme’de sabah saatlerinde gerçekleştirilen resmi törenin ardından Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, eşi Nuriş Oran ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, özel olarak hazırlanan üstü açık otobüsle, marşlar eşliğinde, Çeşme’nin bütün mahallelerini dolaşarak vatandaşların Zafer Bayramlarını kutladı.

Vatandaşlar konvoyun oluşturduğu coşkuya ortak oldular
Zafer Bayramı nedeniyle özel olarak hazırlanan konvoyun mahalleleri dolaşması sırasında marşları duyan vatandaşlar evlerinin pencerelerinde, balkonlarında ve sokaklarda, ellerinde Türk Bayrakları ile Zafer Bayramı’nın 98. yılının coşkusunu yaşadılar. Plajlardaki vatandaşlar da el sallayarak konvoyun oluşturduğu coşkuya ortak oldular. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da eşi Nuriş Oran ile birlikte vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

"Çeşme tek yürek oldu"
Akşam saatlerine kadar süren Zafer Bayramı turunun ardından sosyal medya sayfasında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Oran, Çeşme’nin tek yürek olduğunu vurgulayarak, "30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümü coşkusunu, bağımsızlık aşkımızı, birlik ve beraberlik inancımızı pencerelerimizden, balkonlarımızdan tüm dünyaya bir kez daha haykırdık. Cumhuriyet konvoyumuzla Çeşme’nin tüm sokaklarını gezerek, vatandaşlarımızın bayramını kutladık. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.


Güncel 30.08.2020 20:39:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

2

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

3

Tera Yatırım Teknoloji Holding'de üst düzey atama

4

Mersin'de rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki 3 araca zarar verdi

5

Huawei nova 14 Pro Türkiye pazarında ön satışa sunuldu

6

Sarp kayalarla çevrili Kapıkaya Kanyonu kışın da tırmanış tutkunlarını ağırlıyor

7

6. İstanbul Sanat Fuarı'nda 38 bin ziyaretçi 10 bin eserle buluştu

8

Akiş GYO kurumsal yönetim derecelendirme notunu yükseltti

9

Adana'da kaybolan zihinsel engelli aranıyor

10

Dörtyol Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesinden cami inşaatına destek