Zafer Meydanı şekillenmeye başladı

Zafer Meydanı şekillenmeye başladı

Zafer Meydanı şekillenmeye başladı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ile birlikte Zafer Meydanı ve merkez pazar yerinde incelemelerde bulundu.
İmalar çalışmaları devam eden ve büyük bir bölümü tamamlanan Zafer Meydanı projesinde, Kütahya’nın simgesi Vazo’nun alt kaidesi ve çevresi düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.
Çalışmaların istenilen zaman diliminden önde gittiğini ifade eden Başkan Işık, çevre esnaflarla da sohbet ederek gösterdikleri sabır için teşekkür etti.
Zafer Meydanı projesi ile birlikte çevre yolların ve yürüyüş alanlarında da yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Işık, son olarak yıkımı ve hafriyat alımı tamamlanan merkez pazar yerini inceledi.
Meydan projesinin 30 Ağustos Zafer Bayramına yetiştirmek istediklerini bir kez daha yineleyen Başkan Işık, emeği geçenlere teşekkür ederek, Kütahyalı hemşehrilerine de gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür etti.


Güncel 29.07.2022 09:44:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

2

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

4

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

5

Futbol: Trendyol 1. Lig

6

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

7

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

8

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

9

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

10

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor