"Zavadanak oyumuzu kullandık"

"Zavadanak oyumuzu kullandık"

Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonrası söylediği ‘zavadanak’ sözüyle Türkiye’nin yüzünü güldüren adam, bu sefer “Zavadanak oy kullandık’ sözüyle sandık görevlilerinin yüzünü güldürdü.
Manavgat’ta 15 Mart 2020 tarihinde meydana gelen trafik kazasının ardından kaza sırasında diğer araç sürücüsüne "Coronadan mı kaçıyordun", trafik polisine de "Zavadanak çarptı" sözleriyle sosyal medyada gündem olan Bekir Varol, oyunu Seydiler Mahallesinde kullandı.
Oy kullanmaya, kaza yaptığı kamyonetiyle gelen kazanın ardından Zavadanak Dayı olarak ünlenen Bekir Varol, tüm vatandaşları sandığa giderek oylarını kullanmaya çağırarak “1 oydan, benim oyumdan ne olacak demeyin. Oyunuzu kullanın” dedi.
Varol, oy kullandıktan sonra ‘Zavadanak oy kullandık’ sözlerini söyleyip meşhur kahkahasını atınca sandık görevlilerinin yüzünde tebessüm oluştu.


Güncel 14.05.2023 16:25:10 0
Anahtar Kelimeler: "zavadanak oyumuzu kullandık"

İlginizi Çekebilir

1

OMSAN Lojistik Tanger Med benzeri liman kurmayı hedefliyor

2

EY-Parthenon'un Türkiye İnşaat Sektörü Görünümü çalışması yayımlandı

3

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Ordu mezunlarını verdi

4

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

5

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

6

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

7

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

8

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

9

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

10

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi