Zonguldak Belediyesi; “Onlar arama kurtarma değil ama hepsi madenci torunları”

Zonguldak Belediyesi; “Onlar arama kurtarma değil ama hepsi madenci torunları”

Zonguldak Belediyesi; “Onlar arama kurtarma değil ama hepsi madenci torunları”

Zonguldak Belediyesi ekipleri ilk günden itibaren adeta canla başla çalışıyor. Tüm ekipleri bölgede çalışan Zonguldak Belediyesi; Kahramanmaraş ve Adıyaman’da enkaz altından vatandaşları kurtarmayı başardı.
Fen İşleri ve Su işleri gibi birimlerde çalışmalarına rağmen bölgede depremzedelere el uzatan personellerini kutlayan Zonguldak Belediyesi “Onlar arama kurtarma ekibi değil. Fen işleri ekibimiz, su işleri ekibimiz. Ama hepsi madenci torunu. Hepinizden Allah razı olsun” paylaşımında bulundu. Depremin kara bilançosunun ortaya çıkması ile birlikte tüm ekipleri ile seferber olan Zonguldak Belediyesi çok sayıda noktaya yetişmek için olağan üstü gayret gösterdi. Uzun süre boyunca Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü de yapan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; Zonguldak’tan giden yardımlar için de büyük çaba sarf etti.
Zonguldak Belediyesi, deprem bölgesine iş makineleri, ekipman da sevk etti. Öte yandan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan afet bölgesine giderek çalışmalara katıldı. Belediye ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.


Güncel 10.02.2023 11:53:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kuvvetli sağanak ve rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor

2

Yeditepe Üniversitesi'nden küresel eğitime yönelik işbirliği anlaşması

3

5G uyumlu nubia Neo 3, Turkcell mağazalarında satışa çıktı

4

GÜNCELLEME - Mersin'de oluşan hortum 30 seraya zarar verdi

5

ABD'de tutukevindeki Türk bilim insanının ailesinden kefalet için yardım çağrısı

6

Limak Filarmoni Orkestrası operanın yıldızlarını sanatseverlerle buluşturdu

7

Turizm kenti Antalya organ ve kompozit doku nakillerinde de öncü

8

Hatay'da istilacı su sümbülleri kadınların elinde gelir kaynağına dönüşüyor

9

Dumanlı Yaylası’nda çöp kirliliği tepki çekti

10

Mersin'de evin duvarına çarpan otomobildeki sürücü öldü