Zonguldak’ta mantar can aldı: Anne öldü, kızı yoğun bakımda

Zonguldak’ta mantar can aldı: Anne öldü, kızı yoğun bakımda

Zonguldak’ta mantar can aldı: Anne öldü, kızı yoğun bakımda

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde doğadan topladıkları mantarı tüketen Şerife Yaman kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken yoğun bakıma alınan kızı Hülya Yaman’ın tedavisi sürüyor.
İlçede yaşayan Şerife Yaman ile kızı Hülya Yaman mantar toplamak için ormanlık alana gitti. Daha sonra eve döndükten sonra pişirdikleri mantarı yiyen anne kızda bir süre sonra karın ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler görülmeye başladı. Durumun bildirilmesi üzerine anne ve kızı Yaman ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından anne Yaman İstanbul’da, kızı Hülya ise Sakarya’da özel bir hastaneye sevk edildi.
Tedavi altına alınan Şerife Yaman yaşam mücadelesini kaybederken Hülya Yaman’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Yurt Dünya 27.10.2022 13:42:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi