ZTE Nubia ürünleri Türkiye'de sadece Vodafone Her Şey Yanımda'da

ZTE Nubia ürünleri Türkiye

ZTE Nubia ürünleri Türkiye'de sadece Vodafone Her Şey Yanımda'da

İSTANBUL - Vodafone, dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden ZTE'nin Nubia markalı ürünlerini Türkiye'de müşterilerine sunan "ilk" ve "tek" operatör oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, müşterilerine son teknoloji akıllı ürünleri ayrıcalıklarla sunmaya devam ediyor. Vodafone, 160'ı aşkın ülkede faaliyet gösteren Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE'nin Nubia markalı ürünlerini Türkiye'de müşterilerine sunan ilk ve tek operatör oldu.

Müşteriler, 2 ay süreyle sadece Vodafone'un online alışveriş platformu Her Şey Yanımda'da satışı yapılacak olan Nubia marka akıllı telefon, tablet ve gözlüklere Vodafone ayrıcalıklarıyla sahip olabilecek. Kampanya kapsamında Her Şey Yanımda'da, Vodafone'lulara özel olarak Nubia markalı ürünleri alanlara aylık 30 GB hediye fırsatı sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, Vodafone Her Şey Yanımda ile müşterilerine online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkanı sunduklarını belirterek, "Pazaryerleri arasında farklılaşan projelerimizle kendimizi 'yeniliklerin öncüsü' olarak konumlandırıyoruz. Bu anlayışla, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerimizin kullanımına sunmaya devam ediyoruz. Yeni kampanyamızda, dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden ZTE ile iş birliği yaptık. ZTE'nin Nubia marka ürünlerini Türkiye'de müşterilerine sunan ilk ve tek operatör olmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, 2 ay süreyle sadece Vodafone Her Şey Yanımda'da satışı yapılacak bu ürünlere Vodafone ayrıcalıklarıyla sahip olabilecek. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip ürünlerle tanışmak üzere Vodafone Her Şey Yanımda'ya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

- Yüksek teknolojili ürünler Her Şey Yanımda'da

ZTE ile yapılan iş birliği kapsamında Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden satışa sunulacak ürünler Nubia V40 Design, Red Magic 6R ve Red Magic 6 Lite akıllı telefonlar ile Nubia 3D Pad tablet ve Nubia Neovision Glass akıllı AR gözlüğü olacak.

Bu ürünlerden dünyanın ilk gözlük gerektirmeyen 3D ekranlı tableti Nubia Pad 3D, kullanıcıların çıplak gözle üç boyutlu görüntü deneyimi yaşamasını sağlıyor. Yüksek Çözünürlüklü Ses Kalitesi ve TÜV Rheinland sertifikalarını alan, dünyanın ilk akıllı AR gözlüğü Nubia Neovision Glass, 43 dereceye yayılan geniş bir görüş alanı sunuyor. Oyuncular için üretilen Red Magic 6 Lite ise 6.8 inçlik Full HD AMOLED ekranı ve Qualcomm Snapdragon 888 5G işlemcisi ile oyun deneyimini artırıyor.

ZTE iş birliğiyle birlikte Vodafone Her Şey Yanımda'da ilk kez ön sipariş uygulaması da hayata geçiyor. Vodafone Her Şey Yanımda'da eylül ayında satışa sunulacak Nubia Neovision Glass akıllı AR gözlüğü için müşterilerin ön sipariş vererek ürüne yüzde 30 indirimli ve herkesten önce sahip olmaları sağlanacak. Tablet için ise ön siparişte Nubia V40 Design akıllı telefon hediye edilecek.

- Farklı kategorilerde 4 milyonu aşkın ürün

Verilen bilgiye göre, Vodafone Her Şey Yanımda'da cep telefonları, elektronik, dijital servisler ve oyun, moda, hobi-ofis-kırtasiye, kozmetik ve kişisel bakım, ayakkabı-çanta-aksesuar, spor ve outdoor, anne-bebek, ev-yaşam, pet shop, medikal ürünler ve oto aksesuar olmak üzere farklı kategorilerde 4 milyonu aşkın ürün sunuluyor.

Toplamda 1.000'den fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Her Şey Yanımda, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren tüm kullanıcılara avantajlı fiyatları, birbirinden farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığı ile yepyeni bir deneyim yaşatıyor.



Ekonomi 18.08.2023 12:52:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı