Bahri Çolpan


34 Yıla Girerken

34 Yıla Girerken


Merhaba sevgili okurlar,

Başak Gazetesi 34 yaşına girdi. 1988 yılında Osmaniye'de basın dünyasına giren gazeteniz Başak, teknolojinin baş döndürürcü bir şekilde gelişmesi ve dijital gazetelerin hayatımıza girmesi ile birlikte, bizde ulusal yayına geçmiş bulunuyoruz.

34 yıl söylemesi çok kolay. Ancak Başak Gazetesi'nin bu süre zarfında neler yaşadığını, nelerle karşılaştığını, ancak bizler içinde yaşayan yöneticiler olarak biliriz. 34 yılda sizlerin desteğini görmek bizlere her türlü zorluğu kolayca aştırdı. Güç verdi, kuvvet verdi.

Dijital ortamda yayın yapan gazeteleri ben bir çocuğa benzetiyorum. Yani "bakarsan bağ, bakmazsan dağ" diye bir söz var ya.  Adeta bir çocuk gibi gazeteyle ilgilenmezsen yok olur gidersin.

Dijital gazeteleri saniye saniye güncelleyip, gündemi takip etmediğin takdirde, hiç kimse gazeteye girip yüzüne bile bakmıyor. Çağımız bilgi ve teknoloji çağı olduğundan her an gelişmeleri göz ardı edemezsin ve bilgisayarın karşısında olan bitenleri anlık olarak takip edip okuyucularını bilgi sahibi etmek zorundasın.

Başak Gazetesi olarak her gün 800 civarında haber yayınlıyoruz. Bir taraftan ülke gündemi, öte yandan, bölgemiz gündemi hepsini saniye saniye takip ediyoruz. Başak Gazetesi olarak 34 yıldır tüm ekibimizle sizleri gündemden haberdar etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Kuruluş yıl dönümüzle ilgili arayan, soran ve mesaj gönderen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Sosyal Medya Gazeteciliği

Çok değerli okurlarımız,

Bizler sizlere iyi bir gazete okutmak ve gündemden uzak kalmamak için canla-başla çalışıyoruz. Bu iş için emeğimiz şöyle dursun çok ciddide para harcıyoruz. Ancak sosyal medyanın hayatımızda önemli bir yere gelmesi ile birlikte, bir de facebook gazeteciliği piyasaya çıktı. Facebook gazetecileri akşama kadar kapı kapı gezip reklam almaya çalışıyorlar. Tabi çoğu insan gazeteye reklam verdiğini sanıyor. İşin aslı öyle değil, siz sadece facebook sayfasına reklam veriyorsunuz. Ayrıca parayı da boşa veriyorsunuz. Siz kendi sosyal medya sayfanızda yayınlasanız daha çok gören olur, paranızda gitmemiş olur. Bizim aldığımız reklamlar ve açıklamaların tamamı arama motoru goog'lede  çıkmaktadır. Çünkü biz facebook gazetecisi değiliz.  Tabi ben sizi sadece uyarmak istedim. Siz kendiniz için en iyi kararı vereceksinizdir.  

Saygılarımla...

 

Hamdi yılmaz ezmeci kemalin kalfası motorsiklet tamircisi
24.02.2023 03:48:53
Bahri gardaşım gençlik arkadaşım abim sevdiğim büyüğüm sesimiz solugumuz görev adamı sesimizi kimseye duyuramadık babamın evi köyde ağır hasarlı bir çadır diye feryat ettik kimse bize kulak aşmadı 80 yaşındaki annem babam bu ev duruyolar ölüm korkusu yaşayarak biz vatandaş insan degilmiyiz bir çadır ihtiyacımız giderilmiyo saygılar bahri bey

  • Çarşamba 31.3 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Perşembe 31.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.4 ° false