Bahri Çolpan


Ertuğ, umut veriyor

31 Mart seçimlerine çok kısa bir süre kala Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ, kamuoyu açıkladığı müthiş projeleri ile göz dolduruyor.


Merhaba değerli dostlarımız, 

31 Mart seçimlerine çok kısa bir süre kala Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ, kamuoyu açıkladığı müthiş projeleri ile göz dolduruyor.

Atakan Ertuğ’un göz dolduran ve çılgın projeleri Osmaniye için bence de çok çok önemli.

Yani o kadar güzel projeleri var ki, akıl dolu ve çok büyük para gerektirmeden yapılabilecek projelerdir. 

Genç, dinamik ve süper zeka olan bu genç, seçilme noktasında çok iddialı olmasa bile, yaptığı projelerde bence çok çok iddialı. Osmaniye için gelecek vaat eden bu genci lütfen dikkatle takip edin. Osmaniye’nin Atakan Ertuğ gibi gençlere gerçekten çok ihtiyacı var. Yıllardır ihmal edilen ve gerektiği gibi hizmet alamayan Osmaniye bana göre böyle genç beyinlerle ancak bu açığı kapatabilir. Ben yazıyorum, ama siz yine de sosyal medya sayfasından ve seçim broşürlerinden takip edin bu yazıyı ne kadar hak ettiğini göreceksiniz. Şimdi ben buradan hangi projesini aktarayım maşallah Atakan Ertuğ, çok proje yapmış bunları ancak okuyarak görebilirsiniz. Osmaniye bugüne kadar ne çektiyse planı projesi olmayan ve hiçbir iddiası olmayan belediye başkanlarından çekti. Osmaniye bunu hak etmiyor bana göre, bu gençlerin mutlaka değerlendirilmesi gerekir. Çünkü böyle gençler kolay yetişmiyor. Bu gence fırsat verilirse ben Osmaniye’nin kötü kaderinin değişeceğini ve etrafımızı çevreleyen dört büyük şehrin arasından yıldız gibi doğacağımıza inanıyorum. Çukurova bölgesinin en güzel vilayet olan Osmaniye, büyümeli, kalkınma ve gelişmelidir.

Ayrıca Atakan Ertuğ’un yaptığı projeler kısa süreli de olmadığı gibi Osmaniye’nin 100 yıl sonrası ile ilgilidir.Zaten bizi de uzun vadeli projeler kurtarır.Günü birlik projeler Osmaniye’ye bir şey kazandırmaz.

 

 

  • Cumartesi 28.5 ° / 15.2 ° Güneşli
  • Pazar 34.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı